WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LATITUDE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2010 tot heden
81
110
Sedan
02-2011 tot heden
103
140
Sedan
02-2011 tot heden
102
139
Sedan
05-2011 tot heden
130
177
Sedan

Geperforeerde remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Trillende remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT LATITUDE

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.