WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT KOLEOS II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2016 tot heden
96
130
Terreinwagen gesloten
08-2016 tot heden
130
177
Terreinwagen gesloten
08-2016 tot heden
130
177
Terreinwagen gesloten

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT KOLEOS II komen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Geperforeerde remschijven

Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.