WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT KAPTUR

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2016 tot heden
84
114
Hatchback
03-2016 tot heden
105
143
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT KAPTUR

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, ABS, Bosch, TRW, Jurid, Brembo, Bendix en ATE Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.