WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT GRAND SCÉNIC III 1.2 TCe 132PK
Bouwjaar 01-2013 - heden

Remschijven RENAULT GRAND SCÉNIC III 1.2 TCe

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT GRAND SCÉNIC III 1.2 TCe

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StuurkogelsBMW HandremkabelsPLYMOUTH Wiellagers. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax