WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT FLUENCE 2.0 Flex 143PK
Bouwjaar 02-2010 - heden

Remschijven RENAULT FLUENCE 2.0 Flex

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Elke RENAULT FLUENCE 2.0 Flex heeft een eigen VIN-nummer. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT FLUENCE. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!