WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT FLUENCE 1.5 dCi 95PK
Bouwjaar 07-2014 - heden

Remschijven RENAULT FLUENCE 1.5 dCi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT FLUENCE 1.5 dCi

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De productie van remschijven is complex.

Geperforeerde remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Trillende remschijven

BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT FLUENCE past. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.