WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT EXPRESS Pick-up

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT EXPRESS Pick-up

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Geperforeerde remschijven

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Trillende remschijven

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.