WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT EXPRESS Bestelwagen/Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1995 tot heden
47
64
Bestelwagen/Bus

Trillende remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT EXPRESS Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Geperforeerde remschijven

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.