WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT ESPACE IV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2002 tot heden
100
136
MPV
04-2005 tot heden
125
170
MPV
11-2002 tot heden
98
133
MPV

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT ESPACE IV

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Trillende remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geperforeerde remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.