WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT ESPACE III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2001 tot heden
102
139
MPV
11-1996 tot heden
123
167
MPV

Geperforeerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE III past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.