WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT ESPACE II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1991 tot heden
76
103
MPV
01-1991 tot heden
79
108
MPV

Geperforeerde remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE II past. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.