WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT ESPACE I

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1984 tot heden
80
109
MPV
01-1988 tot heden
74
101
MPV
07-1986 tot heden
79
108
MPV

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Roest is ook een apk afkeur. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Trillende remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT ESPACE I. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.