WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT DOKKER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2013 tot heden
66
90
Bestelwagen

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT DOKKER komen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Trillende remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.