WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT CLIO IV Grandtour

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2013 tot heden
54
73
Stationwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT CLIO IV Grandtour

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Trillende remschijven

De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Geperforeerde remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.