WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT CLIO III Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2005 tot heden
55
75
Bestelwagen
11-2007 tot heden
74
101
Bestelwagen

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT CLIO III Bestelwagen komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Trillende remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.