WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT CLIO II Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1998 tot heden
43
58
Bestelwagen
03-1999 tot heden
44
60
Bestelwagen
11-2003 tot heden
79
107
Bestelwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT CLIO II Bestelwagen

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Geperforeerde remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.