WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT CLIO I Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1991 tot heden
34
46
Bestelwagen
01-1991 tot heden
44
60
Bestelwagen
01-1991 tot heden
40
54
Bestelwagen
06-1994 tot heden
40
54
Bestelwagen
01-1991 tot heden
48
65
Bestelwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT CLIO I Bestelwagen

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Trillende remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Geperforeerde remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.