WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I 1.2 54PK
Bouwjaar 01-1996 - heden

Remschijven RENAULT CLIO I 1.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO StuurkogelsVOLVO RemschoenenGMC Remtrommels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT CLIO I 1.2

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de RENAULT CLIO I dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.