WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT CAPTUR 0.9 TCe 90 90PK
Bouwjaar 06-2013 - heden

Remschijven RENAULT CAPTUR 0.9 TCe 90

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Elke RENAULT CAPTUR 0.9 TCe 90 heeft een eigen VIN-nummer. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Geperforeerde remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT CAPTUR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Een auto remschijf mag nooit trillen. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.