WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT AVANTIME

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2001 tot heden
152
207
MPV

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT AVANTIME

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.

Trillende remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Geperforeerde remschijven

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.