WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1970 tot heden
33
45
Hatchback
07-1971 tot heden
35
48
Hatchback

Trillende remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 6

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Geperforeerde remschijven

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.