WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 5 Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1972 tot heden
26
35
Bestelwagen
01-1972 tot heden
32
44
Bestelwagen
09-1980 tot heden
33
45
Bestelwagen
03-1976 tot heden
32
44
Bestelwagen

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 5 Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De casting moet uitwerken na het giet proces . Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.