WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 4 Bestelwagen 1.1 35PK
Bouwjaar 07-1982 - heden

Remschijven RENAULT 4 Bestelwagen 1.1

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 4 Bestelwagen 1.1 past. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Geperforeerde remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 4 Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI HandremkabelsRENAULT RemklauwenSUBARU Draagarmen. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.