WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 4 1.0 34PK
Bouwjaar 06-1987 - heden

Remschijven RENAULT 4 1.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 4 1.0

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Elke RENAULT 4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI HandremkabelsDAIMLER RemblokkenPLYMOUTH Remtrommels.

Geperforeerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Roest is ook een apk afkeur. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De productie van remschijven is complex. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.