WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 30

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1976 tot heden
92
125
Hatchback
02-1975 tot heden
96
131
Hatchback
07-1978 tot heden
94
128
Hatchback
10-1978 tot heden
105
143
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 30

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Geperforeerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een schijf en blok is een combinatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Trillende remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.