WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 25 2.0 120PK
Bouwjaar 03-1987 - heden

Remschijven RENAULT 25 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 25 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Geperforeerde remschijven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 25

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Remschijven kopen voor een auto. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemslangenOLDSMOBILE SpoorstangDAF Remschijven.