WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 21 Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1986 tot heden
65
88
Bestelwagen
06-1986 tot heden
47
64
Bestelwagen
06-1986 tot heden
49
67
Bestelwagen

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Elke RENAULT 21 Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.