100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 20 2.2 116PK
Bouwjaar 10-1980 - 12-1983

Remschijven RENAULT 20 2.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 20 2.2

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemschijvenSAAB RemslangenJEEP Remtrommels. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Geperforeerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Trillende remschijven

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 20.