WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 20

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1977 tot heden
80
109
Hatchback
10-1980 tot heden
85
116
Hatchback

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 20, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.