WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II Chamade 1.8 91PK
Bouwjaar 05-1992 - heden

Remschijven RENAULT 19 II Chamade 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 II Chamade 1.8

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Geperforeerde remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 19 II Chamade, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Trillende remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI SpoorstangIVECO RemtrommelsMITSUBISHI Draagarmen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.