WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II Chamade 1.4 75PK
Bouwjaar 11-1993 - heden

Remschijven RENAULT 19 II Chamade 1.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI WiellagersMERCEDES-BENZ StuurkogelsDAIMLER Stabilisatorstangen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 II Chamade 1.4

Wij controleren altijd bij de RENAULT 19 II Chamade dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.