WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 19 I Chamade

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1988 tot heden
79
107
Sedan

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Chamade

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Trillende remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.