WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 19 I Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1991 tot heden
55
75
Cabriolet
07-1991 tot heden
70
95
Cabriolet
07-1991 tot heden
66
90
Cabriolet
07-1991 tot heden
101
137
Cabriolet

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Cabriolet

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Geperforeerde remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.