WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I Bestelwagen 1.9 D 65PK
Bouwjaar 01-1988 - heden

Remschijven RENAULT 19 I Bestelwagen 1.9 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Elke RENAULT 19 I Bestelwagen 1.9 D heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Bestelwagen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU ABS sensorenCHRYSLER RemblokkenHONDA Spoorstang. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.