WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I Bestelwagen 1.4 80PK
Bouwjaar 01-1988 - heden

Remschijven RENAULT 19 I Bestelwagen 1.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Bestelwagen 1.4

Wij controleren altijd bij de RENAULT 19 I Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Geperforeerde remschijven

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Trillende remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.