WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I Bestelwagen 1.2 54PK
Bouwjaar 01-1988 - heden

Remschijven RENAULT 19 I Bestelwagen 1.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Bestelwagen 1.2

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 19 I Bestelwagen komen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Geperforeerde remschijven

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Trillende remschijven

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.