WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 19 I Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1988 tot heden
40
54
Bestelwagen
01-1988 tot heden
59
80
Bestelwagen
01-1988 tot heden
48
65
Bestelwagen

Trillende remschijven

U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 19 I Bestelwagen

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.