WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 18 Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1979 tot heden
47
64
Bestelwagen

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de RENAULT 18 Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.