WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 18

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1978 tot heden
47
64
Sedan
04-1978 tot heden
58
79
Sedan
10-1980 tot heden
80
109
Sedan
10-1982 tot heden
92
125
Sedan

Geperforeerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Wij controleren altijd bij de RENAULT 18 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.