WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 17 1.6 Gordini 108PK
Bouwjaar 03-1974 - heden

Remschijven RENAULT 17 1.6 Gordini

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemblokkenVAUXHALL HandremkabelsCADILLAC Remschijven. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke RENAULT 17 1.6 Gordini heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 17, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.