WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 17

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1972 tot heden
66
90
Coupé
03-1974 tot heden
79
108
Coupé

Trillende remschijven

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 17, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Roest is ook een apk afkeur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.