WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 15

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1972 tot heden
44
60
Hatchback
03-1972 tot heden
66
90
Hatchback

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Trillende remschijven

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 15

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.