WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 12 Variable 1.4 67PK
Bouwjaar 08-1976 - heden

Remschijven RENAULT 12 Variable 1.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 12 Variable 1.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC WielnavenFORD SpoorstangSUBARU Stabilisatorstangen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Geperforeerde remschijven

Een schijf en blok is een combinatie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Trillende remschijven

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.