WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 12 TOROS Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1989 tot heden
53
72
Stationwagen

Geperforeerde remschijven

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT 12 TOROS Stationwagen

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Trillende remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.