WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT 12 Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1975 tot heden
37
50
Bestelwagen

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Geperforeerde remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de RENAULT 12 Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.