100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 MPI 112
Bouwjaar 10.2002 - 12.2004

Remschijven MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 MPI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 MPI

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Geperforeerde remschijven

Elke MITSUBISHI SPACE STAR MPV heeft een eigen VIN-nummer. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.