100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 GDI 122
Bouwjaar 06.1998 - 12.2004

Remschijven MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 GDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 GDI. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Gietijzer komt minder veel voor als component. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Trillende remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemklauwenPEUGEOT DraagarmenLADA Stabilisatorstangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.