100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.6 16V 98
Bouwjaar 01.2001 - 12.2004

Remschijven MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.6 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.6 16V

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemtrommelsAUDI StuurkogelsHONDA Handremkabels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV.

Geperforeerde remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.