100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V 82
Bouwjaar 09.2000 - 12.2004

Remschijven MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke MITSUBISHI SPACE STAR MPV heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Geperforeerde remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.