100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V 83
Bouwjaar 12.1998 - 12.2004

Remschijven MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.3 16V

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV past.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.